Arts of Inspirations
Islam Is Our Guidelines

oliday2

aslm…huhuh

oliday nii banyak tol perkara terjadi..kerja umah pn byk sgt..folio sampai 3..wwaaawa…bio x tau nak cam mana….soklan dy pon pening dan memening..sabar je laaa…huhuhu.. cuti nih x laa gi memana sgt coz mak kerja tp esok insyallah pergi kot.. hidup ni mmg penoh onak duri kan.. iman kadang2 turun kadang2 naik.. harap2 bila naik tuu, naik byk tp bila trun, trun skitttt jee. aminnn susah nak muraqabatullah slalu.. so kena laa sahabat2 kc nasihat skit.. wndu plak kat sahabat2.. mmg btol.. klo sahabat dah ada x trasa plak wndunya

tp tuu laa.. mcm org yang ada dlm lombong mas laa.. x kisah mas byk mana pon, org yang kat tempat lain berebut2 mencari mas.. begitulah kehidupan kita yang x kekal nih..huhuh.. bila2 je Allah blh tarik kita balik kan.. (nasihat pada diri sendiri= kena bersedia menyahut panggilan illahi..) hurmm… tp cuti2 nii dapat gak byk kawan dari malakat92.. mcm2 jenis orang ada kat dunia nii.. ada yang ska melepak ada juga yang ska tido..huhuh.. begitulah manusia yang alpa dan leka termasuklah diriku yang kadang2 terjatuh juga.. ada kawan dari malakat92 yang baik.. sanggup tolong org lain (berkongsi sedikit ilmu).. alhamdulillah bertambah laa ilmu photoshop aku…hehhe jazakallah naqib (qabuzo) coz sudi aja aku..heheh..benda ni yang dy aja aku wat dalam photoshop

ni laa yang naqib aja aku wat

ni laa yang naqib aja aku wat

boleh laa walaupon x seberapa at least aku tau gak cara guna tools yang ada kat ps tuu..

petang tadi aku boring2 aku wat laa yang lain.. hehehe.. best gak blaja benda nii..boleh jadi manfaat utk islam

aku wat utk ilman

aku wat utk ilman

ada gak time cuti nii blajo2 skit PS dengan berpandukan toturial Photoshop Top Secret.. best gak.. tp memenatkan… x pe2 ..ilmu2..hehehehehh. contohnya poster yang aku wat utk family.. saja2 wat.. nak test.. ni aku ikut top secret nyer lesson no 1… wat poster..hehehe.. x cantik mane pon… x pe laaa..hehehe

kerja umah = folio bio.. memeningkan

ok laa.. nanti laa sambung lg.. komen utk art2 aku nii boleh… aku x kisah.. at least blh tau kelemahan seniri.. k laa.. jazakallah krn telah memberi sedikit masa utk karya aku nii…heehhhe

my family

my family

Advertisements

One Response to “oliday2”

  1. naqib…sori2 aku salah eja nick name ko..hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: