Arts of Inspirations
Islam Is Our Guidelines

updated

assalamualaikum…

lamanya ana x update blog nih.. nak update je ada keja.. cbuk tol

minggu nii boleh balik tapi ana malas nak balik.. dah 3 minggu berturut-turut balik umah kat ipoh tp…tp..tp… malangnya internet x leh on…:(:(.. sedihnya.. bosan x tau nak wat pa.. Alhamdulillah laa Quran ada.. misi menghabiskan 30 juzuk dalan bulan yang mulia nii.. target nak khatam lagi.. amin..

yang lain jgn lupa tau amik peluang dalam bulan yang sangat mulia nii.. intai2 laa malam lailatul qadr..untung sgt2 sapa yang jumpa.. slalunya terjadi pada hari yang bertarikh ganjil n 10 malam terakhir.. so .. caiyok2 kita sama2 intai malam tuu.. mudah2an Allah pertemukan kita dengan malam yang lebih baik daripada seribu bulan tu kannn.. skang nii sebnarnya kat cc kat kgr (take 2).. sebab tuu x nak update byk sangat .. x best guna pc org.. pc seniri gak best..hehhe

waktu persekolah kat skoll ana pada bulan ramadhan nii dipendekkan.. slalunya abis kul 4.00 ptg tp time bulan nii abis kul 1.15 ptg.. bestnya tp rasa penat gak.. nak tido kejap sebelum zohor pon x sempat.. time malam x da prep.. prep tukar pada pukul 2.30 ptg.. skati laa nak wat pe asalkan x de dalam asrama..

kadang2 lepas solah zohor tuu tdo gak .. ada gak terlajak sampai asar.. bangun2 dah azan.. heheh.. kat matri setiap ari khamis ada iftar jamaie ( bukak puasa besar2an).. ramai tol org datang.. lagi2 bila minggu terakhir ramadhan (biasanya camtu laa). jom laa datang,jgn malu2.. semua dijemput.lepas tarawis ada ceramah skit. sampai laa kul 10.30 or 11.00.

jumaat lepas best gak.. klas bio > kena wat pembedahan .. bedah katak je.. best jugak. memula tuu berketar gak tng nii pastu biasa laa.. tp katak yang ana dapat agak kecik so x brapa puas laa tgk jantung dy berdenyut.. sungguh besar ciptaan Allah kan.. sistem dalam katak tuu complex betul.. tu baru katak, blom lagi manusia..

ok laa.. nak kena out luu.. nak g bukak pose umah kwan kat kgr nii.. lastly, semoga madrasah ramadhan nii menganugerahkan ijazah iman yang hebat.. amin.. sapa nak kaci kad raya kat ana dipersilakan.. hehehe :p:p.. alamat kat bawah.. wsalam

Pengiran Muhammad Badi’uzzaman bin Awg Iskander
Ma’had Attariyah Al-islamiyah (MATRI)
Perkampungan Tunjung
02400 Beseri
Perlis Darul Sunnah

Advertisements

One Response to “updated”

  1. Lolz..tak perasan la pulak kat sini ada bagi alamat. Hehehe
    Insyaallah next week sampai~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: