Arts of Inspirations
Islam Is Our Guidelines

Nak Balik Da

assalamualaikum..

sekadar nak update blogku ini…

esok malam ana nak balik da. balik kl dulu lusa baru balik sarawak, flight kul 3. malam nii seperti biasa menghabiskan masa depan pc meng’burn’ cd2 tempahan. akhirnya dengan jualan tersebut dapat juga ana membeli hp baru…heheh.. dapat laa gak bli w660i. slama nii dok pakai 2nd jerk. nak rasa plak 1st nyer..

my new hp

my new hp

ana sebenarnya x tau sangat nak tulis pe.. epi sgt. nak balik da.. heheh.. apa2 pon slamat menyambut hari raya tp jgn lupa ramadhan masih ada. teruskan perjuangan mencari malam lailatul qadr.. semoga kita menemuinya.. amin.. jgn lupa kad raya ana tau.. heheh

tu je kot. nanti laa ana post pic katak yang dibedah tuu.. best2.. ok laaa..assalamualaikum

Advertisements

3 Responses to “Nak Balik Da”

  1. salam ~
    same mcm aku punyer..
    baru beli ari khamis yg lalu… ~~
    kaler itam.. =]

  2. generasi muda hari ini disuap dengan kemewahan yang tak pernah cukup dengan apa yang ada di tanngan…. he he….

    direct balik awai….

    ha… ni ana ada cerpen baru… tajuknya ‘senior’… sila singgah… sangat suka jika nta beri komen

  3. ye2 btol kata akhi hilal tuu.. heheh. tp ana usaha cari duit seniri.. dah org nak bli hp ana, ana jual laa.. hehehe.. go for a new one.. heheh.. salam jauh utk org jordan. nanti kawin kat sana panggil laa yee…. clap2 (gombak)..heheheh :p:p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: